top of page

Zakelijke Stylist

Wil je in je werksituatie meer zelfverzekerd kunnen presenteren, zodat je in staat bent om je boodschap nog krachtiger over te brengen? Ben je op zoek naar een duidelijke signatuur waarmee je een verpletterende indruk maakt? Of heb je een bedrijf en wil je graag dat je personeel meer op een lijn zit qua uitstraling? Dan kan ik je helpen. 

Schakel mijn hulp in en ik verzeker je een verbluffend, passend en krachtig resultaat. Hoe jij jezelf presenteert bepaalt hoe mensen op jou reageren en je op waarde inschatten. Je uitstraling heeft effect op de mogelijkheden en de aandacht die jij wenst. het zorgt ervoor, dat je de baan bemachtigd die je graag wilt, dat je de promotie krijgt die je verdient of de klanten naar je toetrekt die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken. Samen zorgen we ervoor dat jij gezien wordt zoals je wilt, je aantrekkelijke, authentieke ik!

Zo ga ik te werk:

  • Een intakegesprek en kleur/figuur sessie

  • Imago-bepaling

  • Verslag en eventuele shoplijst

Tijdens onze sessies luister ik goed naar je wensen, ideeën, onzekerheden en toekomstplannen. Ik maak foto's bekijk wat je favoriete kleding is en verdiep me in jou als persoon. Bekijk ook eens de zakelijke fotosessie die we samen kunnen organiseren.

Prijs nader te bepalen naar aanleiding van de wensen.

Km vergoeding na 15 km, 0,24 euro. 

Wilma (38).JPG
bottom of page