top of page

Wat is Imago Styling/Coaching?

Zorgen dat het innerlijk in balans is met het uiterlijk

Bij Imago Styling/coaching wordt er verder gekeken dan alleen advies over kleur, belijning, kleding of accessoires. Er wordt gekeken naar wie jij echt bent en wat je van jezelf wilt laten zien aan de buitenwereld. Door dat te bereiken zal je merken dat je serieuzer genomen wordt, dat je meer zelfvertrouwen krijgt doordat je je lekker voelt met je uiterlijk en dat je je bewust bent hoe je overkomt en wat dat voor effect zal hebben.

Dit gaan we doen door ons samen te verdiepen in je eigenschappen en kwaliteiten. Door een innerlijke spiegel voor te houden We gaan zorgen dat er harmonie komt tussen uiterlijk en innerlijk. Uiteindelijk vormt dat een authentiek beeld en zorgen we voor de juiste uitstraling die jou vertegenwoordigt.

 

We gaan samen ontdekken in welke style jij je lekker voelt. En we gaan daarin een basis leggen voor de levensstijl waarin jij je op dit moment bevindt. Er worden handvatten gegeven waardoor jij zal inzien wat je wel of niet moet doen qua kledingkeuze en hoe dit toe te passen.

Wilma (16).jpg

Waar kan ik jou mee helpen?

WhatsApp Image 2021-08-04 at 18.48.33 (3).jpeg

Personal 

shopping

Wilma (82).JPG

Gardarobe

planning

Wilma (20).JPG

Metamorfose & fotoshoot

image.jpg

Trajecten

Wilma (84).JPG

Zakelijk Stylist

bottom of page