top of page

'Eigenlijk was alles in de roos'

De review van Bregje

Ik heb met Wilma de garderobesessie gedaan. Wat heeft dat me veel opgeleverd. Ik had nooit gedacht dat er van bestaande kleding zoveel nieuws gecreëerd kon worden. Wilma is kundig en heeft veel kennis van zaken, ze straalt rust en warmte uit en is eerlijk en oprecht. En niet te vergeten, ze kan heel goed luisteren. Dat alles maakt dat het heel fijn was om dit met haar te doen.

Wat ik heel fijn vond is dat ze op zoek gaat naar aanvulling op wat ik al in mijn kast had hangen. Denk aan het gebruik van accessoires, zoals riemen en sieraden maar denk bijv. ook aan een andere toepassing van een kledingstuk. Zo draag ik een spijkerjurkje nu ook als lang gilet. 

Wilma heeft goed zicht op de huidige mode en sluit daar waar mogelijk op aan. Afstemming op mijn figuur staat ook hierin steeds centraal bij Wilma. Ik voel me nu lekker in mijn kleding, omdat Wilma me heel goed geadviseerd heeft in pasvormen die de pijnpunten van mijn lichaam weten te camoufleren en de punten waar ik trots op ben weten te accentueren. Dat lukte haar met eigenlijk hele kleine aanpassingen of aanvullingen op mijn bestaande kleding. Daardoor draag ik kleding die ik niet passend meer vond bij mijn figuur nu toch weer, omdat ik het bijv. combineer met de juiste riem of het juiste jasje.

Toen we alles op een rijtje hadden gezet tijdens de garderobesessie, is Wilma voor me gaan shoppen. En het was geweldig waar ze mee terug kwam! Eigenlijk was alles in de roos en er zaten ook dingen bij die ik zelf nooit had aangeschaft, vooral omdat ik de kennis niet heb die Wilma wel bezit. Wilma kijkt zo goed naar stoffen, maar zeker ook veel gerichter naar pasvormen en kleuren. Doordat ze me heel goed heeft opgemeten en een heel gedegen analyse heeft gedaan, kan dit ook goed.

Zoals je leest ben ik reuze enthousiast en raad ik Wilma zeker aan! Ik hoop dat je het jezelf gunt deze ervaring ook op te doen!

IMG_20210324_144738.jpg
Bregje
Joland
IMG_20201113_224141_resized_20210906_090521229.jpg

'Blijheid, eye-openers en ohja-momenten

De review van Jolanda

Wat een leuke middag heb ik gehad! Het was pure verwennerij. Wilma heeft allereerst gekeken welke kleuren bij mij passen. Daarna zijn we samen de klerenkasten ingedoken. Wilma wist van de kleding mooie setjes te maken, setjes die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Bovendien liet ze op een prettige manier zien wat wel en niet bij mij staat. Het is veel passen, kijken en kleren wegleggen die niet bij mij passen. Blijheid, eye-openers en voor 'ohja'-momenten. 

Het is zeker de moeite waard. Ik krijg nu veel complimenten over mijn kledingkeuze. Dat is altijd leuk en zegt al genoeg over Wilma haar kennis van kleding. Wilma stelt je op je gemak tijdens de sessies en legt ook goed uit waarom iets wel of niet bij mij past. Ik maak veel kleding zelf en met de tips van Wilma heb ik sommige kledingstukken wat aangepast. Deze zitten nu veel beter en staan ook erg goed. Het is al een aantal maanden geleden dat Wilma is geweest, maar mijn kast is nog niks veranderd. Kortom, ik ben zeer tevreden en ben erg blij dat Wilma bij mij is geweest. 

'Is dit wel iets voor mij?'

De review van Corine

Wilma en ik hebben een tijd geleden een afspraak gemaakt. Waarom? Omdat ik zo veel kleding heb en eigenlijk niet altijd weet hoe ik iets zou kunnen combineren. Ook heb ik kleding waarvan ik zelf denk, leuk! Enthousiast trek ik het dan aan en ga op m'n best voor de spiegel staan. Toch denk ik dan weer 'is dit wel iets voor mij?' of 'kan dit wel?'. Dat gevoel van twijfel en het telkens toch maar weer terug in de kast gebeurde me te veel. Wilma maakt geweldige combinaties en neemt ruim de tijd voor je. Het intakegesprek is prettig en erg open en we zijn gelijk mijn garderobe overzichtelijk gaan maken. Je winkelt als het ware in je eigen kledingkast! De tips die ik kreeg over hoe ik kleding het beste kan dragen bij mijn bouw en lengte waren heuse eye openers! Impuls aankopen doe ik ook niet snel meer en mijn sets gaan nu langer mee. Dat is nog milieuvriendelijker ook! Naast alle tips en de fijne gesprekken, was het ook nog eens erg gezellig met Wilma. Dank je wel! 

IMG_20210324_155437_resized_20210906_090112348.jpg
De Review van Corine
Ingrid na haar garderobesessie

'Werk en gezelligheid gaat goed samen'

De review van Ingrid

Een hele fijne kastsessie gehad van Wilma. Ze werkt gestructureerd, is duidelijk en vooral eerlijk. Werk en gezelligheid gaat goed samen bij haar. Fijn om na afloop setjes te pakken, die ik zelf niet had gezien. Goede tips gehad voor de toekomst. Wil je een goed kleding advies of een kastsessie? Ik zou Wilma zeker aanbevelen. 

'Zo'n ervaring gun ik iedereen'

De review van Carla

Het is alweer even geleden dat Wilma mijn garderobe onder de loep heeft genomen. Ik ben hier nog iedere dag blij mee. Na een gesprek over wensen, onzekerheden en soms ook miskopen zijn we gestart met een kleuradvies.

Mijn wens was een overzichtelijke en niet te volle kledingkast. Wilma heeft hier heel goed in geadviseerd. Er was een aanvulling nodig van een paar mooie basisstukken. Wilma heeft deze voor mij uitgezocht. Ik heb, op advies van Wilma, ook afscheid genomen van kledingstukken die ik nooit droeg maar ook niet weg kon doen. Dit zorgt voor overzicht in mijn kast. Alles wat in mijn kast hangt draag ik nu ook. Een tweede wens was kleding die past bij mijn lengte. Ik heb hier goede tips voor gekregen. Van alle setjes zijn mooie foto’s gemaakt. En je ziet ook dat kleding, waar je je fijn in voelt, je kan laten laat stralen.

Het was een hele fijne middag waarin ik nieuwe inzichten heb gekregen. We hebben gelachen maar ook hard gewerkt. Zo’n mooie ervaring gun ik iedereen.

IMG_20210205_143403.jpg
IMG-20220211-WA0008.jpg

'Ik zag mezelf weer'

De review van Petra

Wat een ontzettend mooie warme ervaring was het. Samen met Wilma op zoek naar mijn nieuwe ik in mijn eigen kledingkast. 30 kilo afgevallen, kast opgeschoond maar wat moest ik met de rest? Ik zag het zelf niet meer.

 

Na een eerste uitgebreide intake vulde ik een screeningsformulier is, had ik tussentijds appcontact en was het moment van de garderobesessie daar. Wilma vroeg me mijn eigen kleding aan te trekken en ging daarmee van start. Als je nou een puntje van de blouse in je broek doet, een mooi riempje om je middel doet, laarzen met een punt draagt in plaats van een ronde neus, deze rok hiermee combineert … en ik zag het. Ik zag mezelf weer. 

 

Wat een geweldige inspirerende ochtend. Zo veel kennis en kunde over mode, mijn lichaam en wat daar bij past en kleuren die goed staan. Een onvergetelijke ervaring, het mooiste cadeau aan mezelf waar ik nu nog zo veel profijt van heb. Geen miskopen meer.  Nieuwe kleurrijke items in mijn kast.


Dank je wel Wilma, ik vind jou geweldig!

'Het was shoppen in mijn eigen kast'

De review van Marion

Ik heb een kast vol mooie kleren waarvan ik het grootste gedeelte niet draag. En dan toch steeds nieuwe dingen bij blijven kopen. Ik heb Wilma om advies gevraagd om meer bewustwording te krijgen in mijn aankoopgedrag en overzicht te krijgen in mijn kledingkast en -stijl. Zij heeft mij laten zien hoe ik leuke combinaties kan maken met wat ik heb. Het was dus shoppen in mijn eigen kledingkast. Ook heeft zij orde geschept in mijn kast. Ik heb tips en adviezen gekregen bij het kopen van nieuwe kleren. Deze zijn zeer bruikbaar en ga ik zeker opvolgen. Wilma bedankt. Ik ben er zeer blij mee.

WhatsApp Image 2022-03-04 at 9.48.57 AM.jpeg
bottom of page