top of page

Coaching traject

Merk jij al langere tijd dat het niet lukt om je dromen te verwezenlijken? Vind je niet de baan die je wilt, zit je niet lekker in je vel of op de plek waar je wel zou willen zijn? Of vergelijk je jezelf telkens met iemand anders? Dan is er werk aan de winkel en is het tijd om daarmee aan de slag te gaan! Het is tijd om jezelf een cadeau te geven. Zet jezelf eens op nummer een!

Samen stemmen we jouw uiterlijk af met je innerlijk. We gaan de balans vinden, wat zorgt voor enorme aantrekkingskracht. Want als je die balans mist, straal je dat onbewust ook uit. 

Stap voor stap gaan we jouw uitstraling bepalen. Wel dusdanig dat het bij jou past en daardoor de balans die nu ontbreekt, voor meer innerlijke rust en uiterlijke power gaat zorgen. 

Na het intakegesprek dat we eerst voeren, starten we met het maken van een moodboard. Daarna duiken we je garderobe in om deze overzichtelijk te maken en te kijken naar de kleding die je al hebt. Dan is het tijd om te gaan shoppen. Dit doen we samen of doe ik alleen voor je. Na dit alles gedaan te hebben zorg ik voor een verslag met daarin foto's van de kledingsets. Na ongeveer één maand evalueren we het traject. Bekijk ook eens de metamorfose die we kunnen ondergaan met een fotoshoot om het af te maken. 

Dit alles is natuurlijk flexible en aan te passen aan jouw wensen.

Prijs nader te bepalen na inzicht in wensen.

KM vergoeding 0,24 na 15 km. 

 

Wilma (41).jpg
bottom of page