top of page

Over Wilma

Sinds jongs af aan ben ik bezig met kleding. Hoe geweldig is het dan dat je van je hobby je werk mag maken. Dat heb ik dan ook gedaan. Na meer dan 25 jaar te werken in de kledingbranche met midden en hoogsegment kledingmerken merkte ik dat ik mijn opgedane ervaring en kennis ook nog op een andere manier wilde inzetten. En dan meer vanuit het innerlijke van de persoon. Vanuit mijn jarenlange contact met klanten merk ik dat mijn zintuigen erg ontwikkeld zijn. Door de klant te observeren kom ik snel tot de behoefte van de klant en kan daardoor ook gericht gaan werken. Dat is een soort tweede natuur voor mij geworden. Maar alleen ervaring op de vloer was voor mij niet genoeg om de stap te gaan zetten. Imagocoach is toch weer een geheel ander vak en heeft een geheel andere aanpak nodig dan in de winkel kleding adviseren. Daarom heb ik een opleiding Imago styliste/coach gevolgd in Arnhem. Bij Stylingguide Academy. Nu kan ik alle aspecten samen combineren: kleding, mode, uitstraling/imago en het persoonlijke coachen. Mijn doel is om mensen in hun kracht te zetten en ze ook zelf te leren en in te laten zien hoe de juiste stijl te kunnen toepassen en waar op te letten. Dat intensieve contact met de klant vind ik geweldig. Te zien wat voor een inzichten en zelfvertrouwen het brengt.

 

Naast mijn passie voor mensen en kleding houd ik ook van wandelen in de natuur. Ik doe aan yoga/pilates en ik zing graag. Heb samen met een gitarist opgetreden maar door drukte en corona het nu even op een laag pitje gezet. 

 

Ik kom uit Brabant dus de bourgondische levensstijl zit er zeker in. Lekker genieten samen met mijn man en dochter met vrienden aan een goed gevulde tafel.

Wilma (71).JPG
bottom of page