top of page

Ben jij zo binnen, zo buiten?

Jij bent het waard om een vrouw te zijn vol zelfvertrouwen die bewuste keuzes maakt op gebied van styling en leefstijl!

 

Sta jij jezelf de verandering toe om van de automatische piloot over te stappen naar het maken van bewuste keuzes, waardoor jij zowel van binnen als van buiten de vrouw bent die je ook echt wilt zijn?

 

Begin dan samen met ons bij het begin en schrijf je in voor ons mooie programma: “Zo Binnen, Zo Buiten”. Met dit unieke programma nemen we je mee in het proces van bewustwording en duurzame gedragsverandering. Wilma zet haar Quick Scan in op gebied van kleur, figuuranalyse en imago. Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Suzanne maakt gebruik van haar Voedings APK. Wat is je huidige voedings- en leefstijl patroon? Wat kunnen we hierin aanpassen om je bewuster keuzes te laten maken voor wat jouw lichaam ten goede komt? In totaal 4 uur 1 op 1 coaching waarin we je laten zien hoe je van je huidige onbewuste keuzes, bewuste keuzes kunt maken.

 

Onze samenwerking is geen toeval en hopelijk voel jij ook dat het geen toeval is dat je onze kaart nu in je handen hebt. Dus wil je meer weten over ons programma en hoe je je hiervoor kunt inschrijven, bel of mail ons.

 

 

We hopen je gauw te ontmoeten!

Liefs,

Wilma en Suzanne

Ben jij zo binnen, zo buiten__edited.jpg
bottom of page